fbpx
Home / Terapikanin

Terapikanin

Vi skapade terapikanin.se för att hjälpa föräldrar att navigera bland de många leksaker, material och hjälpmedel för barns utveckling och lärande som finns på nätet. Som förälder önskar man alltid att barnen ska få de bästa förutsättningarna för att uppnå sin fulla potential men även att det ska vara roligt.

För föräldrar till barn med speciella behov kan träningen kännas panikartad. Alla former av terapier såsom mungympa, sjukgymnastik, arbetsterapi, talövningar, synstimulering med mera är till för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för barnet men kan kännas övermäktiga att hinna med. Men du är inte ensam. Vi är här för att kunna tillgodose dina och barnens behov av de bästa leksakerna, utrustningen och materialet för att förenkla dessa övnings/träningspass samt göra det till roliga aktiviteter för hela familjen. Här kommer det också finnas tips, träningsråd och mötesplatser för likasinnade föräldrar att dela erfarenheter.

För närvarande så är vi placerade i Kalmar och fraktar inom Sverige.

On du har några frågor om våra produkter eller vill kolla tillgången på dessa är du välkommen att ”Kontakta oss”.

Min historia

Oxana, grundare av Terapikanin

Jag är en IT-konsult och mamma till två pojkar (Vidar och Viggo). På grund av att pojkarna är extremprematurer (födda ca 3 månader för tidigt), fick en av dem Cerebral pares och behöver regelbunden fysioterapi. Jag har spenderat många timmar med att hitta rätt leksaker och verktyg till rimliga priser för att främja hans utveckling och vill nu dela sin kunskap med andra föräldrar.

Jag har även jobbat mycket som simtränare och gillar vattenträning, så kategori bada&simma ligger speciellt nära mitt hjärta. Hoppas du gillar våra produkter och vardagen blir lite lättare med våran hjälp.


Våra Företagsuppgifter
Terapikanin AB
Organisationsnr: 559195-9977
Postadress: Sporsjö 188, 39598 Läckeby, Kalmar län
Epost: contact@terapikanin.se
Telefon: +46 79 334 96 17
X