fbpx

Ångerrätt

Du kan ångra köpet inom 14 dagar från det att du fått hem produkten. Ingen retur godkänns utan att man meddelat till return@terapikanin.com. Det är viktigt att en kopia av faktura/följesedel bifogas för att vi skall se vilken order returen kommer från. Om någon vara är skadad vid ankomst, se avsnittet Leverans Transportskada. 

Du får tillbaka pengarna så snart produkten kommit tillbaka eller om du kan visa att de har skickats tillbaka. Du måste själv betala returfrakten och produkten ska förpackas väl (gärna i samma förpackning som den kom i). Skicka gärna som spårbart, för kommer paketet bort på vägen till butiken får du inte tillbaka pengarna.

 

Avbeställa eller ändra beställning

Det går inte att ångra eller ändra en beställning när den väl gjorts. Du kan däremot ångra köpet. Du kan läsa mer om ångerrätten ovanför.

 

Garantier

Det står i annonsen eller i infon som följer med produkten vad den har för garantitid. Beroende på vad det är för produkt hanteras vissa garantiärenden av tillverkaren eller av auktoriserad verkstad och ibland direkt av oss.

Alla produkter på TerapiKanin.se säljs i enlighet med konsumenträttsliga regler och vi tar hand om allt åt dig vid reklamationer och garantiärenden. Beställningsbekräftelsen vi mejlade dig gäller som garantibevis, så ta med det vid reklamationer.

Vid fel som varken orsakats av dig eller uppstått som följd av felaktigt användande, repareras eller ersätts produkten på bekostnad av den enskilda butiken, inklusive fraktkostnader.

Vi på TerapiKanin.se gör alltid en bedömning på produkten när du gör en reklamation eller vid garantiärenden. Om det är fel på produkten eller om du fått fel produkt, bekostas returen av butiken.

 

Pengarna tillbaka

När vi har godkänt din retur får du tillbaka pengarna på samma sätt du betalade (exempelvis kreditkortsköp betalas tillbaka till ditt kreditkort).

X